!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)

Verberckmoes groep

Wat is de Verberckmoes groep?

De Verberckmoes groep is 63 jaar aan meubelervaring verdeeld over verschillende winkelfiliaalen in Vlaanderen. De meubelexpertise die door de jaren heen is opgedaan vind je terug in de vakkundig uitgezochte meubelcollecties, die enkel en alleen aan de hoogste standaarden voldoen. 

Onze Meubelen worden altijd uitgevoerd door ervaren meubelmakers of schrijnwerkers, zo worden ze met de grootste zorg en vakkundigheid thuis geleverd en geplaatst.

Waar vind je de Verberckmoes groep?

1. Zo is er natuurlijk het “moederbedrijf” Meubelen Verberckmoes, te vinden in de -onlangs vernieuwde- piramides aan de E34 in Sint-Gillis-Waas. Inspiratie en woonbeleving staan in deze spectaculaire woonwinkel centraal. Met de uitgebreide collecties in alle verschillende woonstijlen komen al je woonwensen hier tot leven.  

In al onze indoor meubelwinkels vind je de shop-in-shop merken Henders and Hazel en Xooon terug. Dit is te wijten aan een langdurige en zéér succesvolle samenwerking tussen de Verberckmoes groep en deze Nederlandse kwaliteits merken. Daarom mogen wij dan ook met trots zeggen dat wij de Belgische  flagship store van Henders and Hazel en Xooon in Wilrijk geopend hebben, onder de naam Verberckmoes. 

2. Sinds dit jaar heeft de Verberckmoes Groep een Tuinmeubelspeciaalzaak geopend aan de Hoogkamerstraat in Temse (voorheen Okay Meubelen en Decoratie). De mooiste tuinmeubelmerken staan tentoongesteld, ook voor betaalbare Belgische design tuinmeulen ben je in Temse aan het juiste adres.  Daarnaast vindt je ook tijdelijke pop-up winkels in Merksplas en Sint-Truiden. Ook hier kan je terecht voor de aankoop van uw favoriete tuinmeubelen.

 

3. In Riemst (Limburg) vind je het zeer gekende Interieurs Eycken terug. Ook hier staat een zéér uitgebreide interieurcollectie waar iedereen zijn of haar gaarding in zal vinden. Naast Riemst staan onze mensen ook voor jou klaar in Sint-Truiden. In onze tijdelijke pop-up kan je terecht voor alle outdoor meubelen. 

4. Sedert 2014 is Okay Zoersel omgedoopt tot Rodendijk 18, de metamorfose heeft van deze jong wonen winkel een heuse ‘trend setter’ gemaakt. Inspirerende Scandinavische merken, strak Belgisch design, Italiaanse pracht, Duitse topkwaliteit allemaal staan ze in onze toonzaal te schitteren.

 

 

5. Ook in Deinze is de Verberckmoes groep terug te vinden, hier is in samenwerking met het gekende Verbeke eveneens een Tuinmeubelspeciaalzaak geopend, genaamd Verbeke Outdoor.