Laten we het nieuwe jaar goed(koop) invliegen!!! SOLDEN
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 2014
  • 10.000m2 winkeloppervlakte
  • Laagste prijs garantie
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie

Over ons

Welkom bij Rodendijk 18 

De laatste maanden is er heel hard gewerkt om Rodendijk 18 helemaal om te gooien.

Rodendijk 18 hoort tot dezelfde interieur-groep waar ook Meubelen Verberckmoes te Sint-Gillis-Waas (E34 Antwerpen-Knokke) en Interieurs Eycken te Riemst (afrit Tongeren, richting Maastricht) toe behoren. Een sterke interieurgroep, die zowat alle meubel- en decoratiemerken uit de woonwereld tot zijn collecties kan rekenen.

Bij Rodendijk 18 hebben we een selectie gemaakt van de meest trendy meubelen en de “cool-ste”design-meubelen, maar met één focus: betaalbaar en met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Zowel meubelen, decoratie, verlichting, tapijten, … kortom alles voor uw interieur.

Sommige mensen kennen ons nog als Okay Zoersel, maar onlangs veranderde wij van naam en gaan nu door het leven als Rodendijk 18. Onze naam is dan wel veranderd, onze service blijft hetzelfde en onze collectie is nog uitgebreider!

Voor een knappe hedendaagse collectie is er Henders & Hazel, een sterke shop-in-the-shop, een mix van modern en het nieuwe landelijk. Xooon staat voor een collectie betaalbaar jong wonen. En dan het beste uit de moderne collectie van Verberckmoes; betaalbaar design met nieuwe merken, … de Nederlandse designmerken zoals Heldense (Karat en Dividi), Coesel, Arco, Design on Stock,… en nieuwkomers in Belgisch design zoals Koozo, Ethnicraft, Sitino, Joli, Vincent Sheppard met Atelier N/7, Passe Partout, en heel wat andere… Enkele Duitse, misschien in België iets minder bekende merken, zoals Machalke, Koinor, maar ook NOW by Hülsta. Het Italiaanse Kartell en Calligaris; het Deense Hay en Softline; het Noorse Stressless en You by Stressless en het Zweedse Tenzo en Conform.

Ook voor de slaapkamer zijn er enkele sterke merken. Op gebied van slaapcomfort biedt Time2Sleep een volledige range van matrassen en boxsprings, en ook een ruim assortiment bedlinnen, donsdekens en hoofdkussens. Perfect aangevuld door een gloednieuwe studio van Auping, met het typische slaapcomfortsysteem waarvoor deze Nederlandse hofleverancier al jaar en dag gerenommeerd voor is. Met daarnaast een kastenstudio van de grote Duitse namen op dat gebied, zoals Nolte Germersheim, de groep Rauch en Arte-M.

Om uw interieur compleet te maken, hebben we de shopafdeling totaal vernieuwd. Met ook hier sterke merken, zoals Pomax, Riverdale, Lifestyle. Met daarnaast de hippe Scandinavisch geïnspireerde merken zoals HK Living, Bloomingville, … Ook aan verlichting werd heel wat aandacht besteed, met nieuwkomers zoals Flos, Foscarini, Kundalini, naast Philips, Lucide, Light & Living, Vita, Lirio…

Met andere woorden, Rodendijk 18 biedt een schare aan nieuwe merken, in een nieuw inspirerend kader. Beslist de moeite waard om te bezoeken.

Tot binnenkort bij Rodendijk 18.

 

Wat kan je allemaal vinden in onze winkel? Bekijk snel de video!