!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)

 

 

Over ons

Welkom bij Rodendijk 18  

Sommige mensen kennen ons nog als Okay Zoersel, maar in 2014 veranderde wij van naam en gaan nu door het leven als Rodendijk 18. Onze naam is dan wel veranderd, onze service blijft hetzelfde en onze collectie is nog uitgebreider!

Rodendijk 18 hoort tot dezelfde interieur-groep waar ook Meubelen Verberckmoes te Sint-Gillis-Waas (E34 Antwerpen-Knokke) en Interieurs Eycken te Riemst (afrit Tongeren, richting Maastricht) toe behoren. Een sterke interieurgroep, die zowat alle meubel- en decoratiemerken uit de woonwereld tot zijn collecties kan rekenen.

Bij Rodendijk 18 hebben we een selectie gemaakt van de meest trendy meubelen en de “coolste”design-meubelen, maar met één focus: betaalbaar en met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zowel meubelen, decoratie, verlichting, tapijten, … kortom alles voor uw interieur.

Wij bij Rodendijk18 zijn continu bezig met onze collectie up te date te houden, hierdoor verandert onze toonzaal regelmatig en kunnen wij u steeds de nieuwste trends en inspiratie aanbieden.

Voor een knappe hedendaagse collectie is er Henders & Hazel, een sterke shop-in-the-shop, een mix van modern en het nieuwe landelijk. Xooon staat voor een collectie betaalbaar jong wonen. En dan het beste uit de collectie van Verberckmoes; betaalbaar design met merken uit meer dan 10 verschillende landen. Vanuit Nederland werken we samen met Heldense (Karat en Dividi), Coesel en natuurlijk Arco. Italië levert ons dan weer Kartell en Calligaris. Uit Denemarken werken we samen met HAY, het jonge merk WOUD en het oerdegelijke Stressless en Stressless YOU. Ook uit het verre noorden komen de meubels van Tenzo en Conform. Maar uiteraard hebben we een zeer uitgebreid gamma Belgische merken! Koozo, Ethnicraft, Joli, Vincent Sheppard, Passe Partout, Mintjens, om er maar enkele op te noemen!

Ook voor de slaapkamer zijn er enkele sterke merken. Op gebied van slaapcomfort biedt Time2Sleep een volledig gamma van matrassen en boxsprings, en ook een ruim assortiment bedlinnen, donsdekens en hoofdkussens. Perfect aangevuld door een prachtige studio van Auping, met het typische slaapcomfortsysteem waarvoor deze Nederlandse hofleverancier al jaar en dag bekend voor staat. Met daarnaast een kastenstudio van de grote Duitse namen op dat gebied, zoals Nolte Germersheim en de groep Rauch.

Om uw interieur compleet te maken, hebben we een zeer uitgebreide shop afdeling. Met ook hier sterke merken, zoals Pomax, Riverdale, Lifestyle,HK living, UNC,… En praktische merken, Brabantia, Zone, De witte Lietaer,… . Ook aan verlichting werd heel wat aandacht besteed met merken als het Belgische Lucide, Light & Living, Umage,…

Met andere woorden, Rodendijk 18 heeft een uitgebreid aanbod aan vaste waarden en opkomende merken, dit alles in een inspirerende omgeving. Zeker de moeite om een bezoek te brengen!

Tot binnenkort bij Rodendijk 18.

 

Wat kan je allemaal vinden in onze winkel? Bekijk snel de video!