Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 2014
  • 10.000m2 winkeloppervlakte
  • Laagste prijs garantie
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie

 

 

Tuinmeubels: Outdoor

Grijp je elke gelegenheid om buiten te kunnen komen? Zit jij bij de eerste warme zonnestralen meteen op je terras in je favoriete tuinmeubel? Dan ben jij een echte buitenmens. De verfrissende buitenlucht, de fluitende vogels, de geur van pas ontluikte bloemen, bij Rodendijk 18 zijn we helemaal mee in jouw outdoor style. Want buitenlucht is gezond, het geeft zuurstof aan je hersenen en energie aan je lijf. Een terras of tuin zonder buitenmeubelen is dan ook als een mojito zonder crushed ice: incompleet!

Tuinmeubelen van klein naar groot

Tuinmeubels bestaan in oneindig veel stijlen en kleuren. Met een compacte tuinset voor twee houd je ook in je stadstuintje genoeg plaats over. Een groot gezin op zoek naar terrasmeubelen? Dan vind je je heil vast in een grote tuintafel met bijpassende tuinstoelen. Als je vaak bezoekers hebt, is een uitschuifbare tafel een handige oplossing. Zo heeft iedereen plaats tijdens een ontspannend zomeravondje bij je thuis met vrienden of familie.

Zitzak of hangmat

Zijn klassieke outdoor meubelen niet echt je ding? Heb je het graag een beetje anders? Af en toe eens gek doen, dat moet kunnen. In een zitzak zit je altijd zoals je wil: mooi rechtop, half scheef of volledig onderuitgezakt. Wees gewoon jezelf en geniet van het moment. Je hoeft niet op reis te gaan voor het echte vakantiegevoel!

Een hangmat is het toppunt van relaxen en genieten. In de schaduw tussen twee bomen of met een speciale hangmat standaard lekker in de zon. Niets doet meer deugd dan na een vermoeiende dag even zalig te genieten in een tuinhangmat. Vouw je handen samen in je nek, strek je benen, sluit je ogen en ontspan op het zachte gewieg van je luxe hangmat.