Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 2014
  • 10.000m2 winkeloppervlakte
  • Laagste prijs garantie
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie

Ontdek jouw slaapvoordeel in onze winkel

Brrr… de wintermaanden komen eraan! Met de koude temperaturen en de winterdip als gevolg. Iedereen heeft ook zin om langer in bed te blijven en lekker uit te slapen. In de wintermaanden slapen we ongeveer een half uur langer. Reden genoeg om optimaal te genieten van jouw slaap.

In onze winkel staan onze slaapexperten steeds voor je klaar. Samen met jou bekijken we al je slaapwensen, eventuele slaapproblemen en lichamelijke klachten. We kijken naar een goede matras die past bij jouw lichaamshouding, als ook een bijpassend hoofdkussen voor optimale ondersteuning. Zo wordt je heerlijk wakker!

In onze winkel vind je een uitgebreide slaapcollectie terug in verschillende stijlen zodat iedereen zijn smaak vindt. Onze folder geeft een kijkje in onze slaapcollectie. Ons slaapadvies is gericht op jouw persoonlijkheid, lichaam, slaapgewoontes, budget, … Het juiste hoofdkussen, de perfect op elkaar afgestemde matrassen en lattenbodems en donsdekens die zorgen voor de perfecte lichaamstemperatuur.

Wat kunnen wij doen voor jou?

Gezond eten, bewegen en een goede nachtrust zijn de perfecte ingrediënten voor een fit en gezond leven. Als je genoeg slaapt, dan herstelt je lichaam van alle dagelijkse belastingen. Maar dan moet je slaapkamer wel tip top in orde zijn natuurlijk.

In onze winkel bekijken onze slaapadviseurs al je slaapwensen, eventuele slaapproblemen en lichamelijke klachten. We kijken naar een goede matras die past bij jouw lichaamshouding, als ook een bijpassend hoofdkussen voor optimale ondersteuning.Nog niet overtuigd om je slaapritme aan te pakken? Doe hier de grote bedtest. Zo weet je waar je pijnpunten liggen en pakken we ze samen aan! Wij gaan ver om de ideale bedset samen te stellen. Bij ons haalt u kwalitatief slaapcomfort in huis aan de beste prijs!

Wij geven je dit najaar weer boordevol inspiratie

De zomer is weer voorbij en de herfst is volop losgebarsten. Daarom geven wij bij Rodendijk 18 je met veel plezier tal van nieuwe ideeën en inspiratie. In onze najaarsfolder zette wij alvast een kleine greep van onze uitgebreide collectie, dit met verschillende woonstijlen zoals o.a. chic landelijk, grafisch modern, etc... Of ben je eerder benieuwd naar ons nieuw tafel- en stoelenconcept? Dat kan je hier allemaal in terug vinden! Diverse stijlen en kleuren met speciale herfstprijzen, daarvoor ga je naar Rodendijk 18!

Benieuwd naar onze folder? Bekijk onze nieuwe najaarsfolder online.

Een dubbele dosis inspiratie voor jou

Ga in discussie met interieurexperten

Blijf jij zelf in twijfel over jouw interieur? Of heb je eens nood aan een andere insteek, een second opinion? Dan zijn onze Adviesateliers jou op het lijf geschreven. Tijdens een gezellige zaterdagvoormiddag waag jij je aan een brainstorm met andere interieurliefhebbers en kan je bij ons terecht met al jouw interieurvragen. Wij zorgen voor hapjes en drankjes en onze interieuradviseurs en -experten leiden de workshop in goede banen. Breng je wat informatie mee over jouw nieuwe project, of zelfs wat foto's en pins van Pinterest waar jij mee aan de slag wilt? Dan heb je een heel team achter je als werkgroep. Vervolgens kan jij dan weer meedenken met iemand anders' ideeën, net zo leuk en leerrijk, toch? Zo ga je gegarandeerd naar huis met een frisse kijk op jouw interieur en boordevol inspiratie voor een volgend project.

Beleef je interieur bij ons!

Je meubels doen jezelf vooral goed voelen. Je interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid, met al je creativiteit en al je levenslust. Daarom staat bij Rodendijk 18 alles in teken van jouw beleving. Wij dompelen je onder in alle mogelijke stijlen en merken.

Wij geloven dat je een interieur moet voelen en ervaren. In onze markante showroom-settings ervaar je hetzelfde gevoel van gezelligheid en geborgenheid als bij je thuis. Je ideale meubels koop je immers best op gevoel, met gebruik van al je zintuigen. Zo ben je zeker dat je de juiste keuze maakt. 

Rodendijk 18 helpt je kiezen

Rodendijk 18 in Zoersel, is veel meer dan een gewone meubelwinkel. Wij kiezen resoluut voor innovatieve merken en verrassende designs. En het gamma is uitgebreid. Héél uitgebreid zelfs, daarom helpen we graag om keuzestress te vermijden. Met onze moodboards kunnen we je persoonlijk voorkeuren tastbaar maken. En in onze unieke inspiratiehoeken kan je de meubels in alle rust uittesten en voelen.

Twijfel je nog of dat ene salon echt wel past bij je thuis? Vind je niet meteen die echte eyecatcher die je interieur doet stralen? Zie je door het bos van kleuren en stijlen de bomen niet meer? Dan kan een speeddate met één van onze interieurexperten in onze woonwinkel ongetwijfeld helpen. Met hun advies op maat en creatieve tips & tricks wordt alles terug helder en ben je in geen tijd gesteld.

Unieke interior blend!

En jij, heb jij je eigen stijl al gekozen? Bij Rodendijk 18 geven we je alle ingrediënten om je unieke interior blend te creëren. Ben je gewonnen voor de straight forward Scandinavische stijl? Is strak design jouw ding? Of word je wild van een eclectische smeltkroes van stijlen? Je bent je eigen stylist en de deuren van Vlaanderens meest veelzijdige meubelzaak staan voor je open.