!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)

 

 

Auping Essentials

De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt bed voor de designliefhebber. Dit bed is ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler&Wilms. Door de verschillende kleuren en stijlmogelijkheden past dit eigentijdse bedmodel in elke slaapkamer. Hier is goed over nagedacht, zodat jij er lang plezier van zult hebben. Het ontwerp is ook nog eens echt duurzaam door het gebruik van eerlijke materialen als hout, staal en aluminium die 100% recyclebaar zijn. Je slaapt immers nog lekkerder als je weet dat je keuze niet alleen goed is voor je nachtrust, maar ook voor de wereld om ons heen. Combineer dit bed met de spiraalbodems en matrassen van Auping en je bent verzekerd van optimaal slaapcomfort. Klaar voor een energieke dag.

  • Past in elke slaapkamer
  • Red Dot Design Award, Goed Industrieel Ontwerp en IF Award
  • Een 100% recycleerbaar bed
  • Ontworpen door designersduo Kohler&Wilms​

PRIJS VANAF €2.285

AUPING ORIGINAL

De Auping Original is een compleet bed met een functioneel en krachtig ontwerp. Het mooi vormgegeven en krachtige frame gecombineerd met een Auping spiraalbodem en matras is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. De perfecte basis in een slaapkamer waar andere meubels met zorg gekozen zijn. Het Original bed is goed te combineren en past zowel in een klassieke als een design slaapkamer.

  • Past in iedere slaapkamer
  • Krachtig metalen bedframe
  • Bekroond door stichting Goed Industrieel Ontwerp

PRIJS VANAF €2.115

 

Auping Auronde

Vanaf het moment dat Frans de la Haye in 1973 dit bed ontwierp, gaat deze klassieker met zijn tijd mee. Het Auronde bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends en aan de eisen en inzichten op het gebied van comfort. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het tijdloze design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor iedere slaapkamer. Gecombineerd met een Auping bedbodem en matras ben je verzekerd van uitstekend slaapcomfort. Klaar voor een energieke dag.

  • Design klassieker
  • Cradle to Cradle Basic gecertificeerd
  • Ontworpen door Frans de la Haye

PRIJS VANAF €2.455 180 x 210 cm inclusief vlakke spiraalbodem en 2 Inizio matrassen
* inclusief hoofdbord:€2.700