Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 2014
  • 10.000m2 winkeloppervlakte
  • Laagste prijs garantie
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
 
 

Decoratie: Accessoires

Ben jij ook zo’n interieurfanaat die niet rust tot werkelijk alles klopt? Gelijk heb je, want samen met jou weten we bij Meubelen Verberckmoes dat het ‘m in de details zit. Een interieur in de juiste kleuren, met de juiste meubelen, perfect passende gordijnen en stijlvolle vloerbedekking blijft toch maar gewoon een interieur. Maar met enkele in het oog springende interieur accessoires of woondecoratie geef je hetzelfde interieur persoonlijkheid en karakter. Met de juiste woonaccessoires maak je van je huis echt iets van jezelf.

Wees selectief bij je keuze van huisdecoratie 

Stijlvolle decoratie artikelen zijn de kers op de taart: ze geven je interieur karakter en maken het levendig. De juiste interieuraccessoires zijn de finishing touch aan je persoonlijk meesterwerk. En het selecteren van de juiste woonaccessoires vraagt de nodige aandacht. Enkele kleine ingrepen kunnen de uitstraling van je interieur immers helemaal maken of kraken.

Als we spreken over het kiezen van de juiste huisdecoratie is er één gulden regel: less is more!  De kunst is om alles in evenwicht te houden en een gevoel van eenheid en rust te creëren. Te veel prullen in de ruimte zorgen voor afleiding, wanorde en dus een onrustig gevoel.

Elke stijl heeft zijn passende decoratie 

Vind je de aankleding van je woonkamer ook het leukste deel van de inrichting? Je hebt enorm veel keuze en alles hangt af van welke sfeer je voor ogen hebt. Zorg dat de kleuren, vorm en sfeer van de interieurdecoratie passen in de stijl van de kamer. Zo kom je tot eenheid tot in de kleinste details.

Natuurlijke materialen zoals sisal planthangers of houten sculpturen passen goed in een natuurlijk interieur. Heb je een strakke en lichte design inrichting? Kies dan voor glazen of kunststoffen huis accessoires in een accentkleur om je interieur wat te verlevendigen.